Kevin Lau

Kevin Lau

Mijn naam is Kevin Lau. Sinds september 2021 loop ik met veel plezier als trainee acupuncturist onder supervisie van dokter Chen op de praktijk AHC. De intentie is om eind 2022 definitief als gediplomeerde acupuncturist hier aan de slag te gaan.

Gedurende het voortgezet onderwijs wekte de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) mijn belangstelling op. Voornaamste de cliëntgerichte zorgverlening voor een optimale levenskwaliteit middels toepassing van de holistische benadering en theorieën binnen de TCM.

Sindsdien startte ik mijn reis om ook als een volwaardige TCM-therapeut te kunnen worden en bij te dragen aan de maatschappelijke gezondheid.

De opleiding Klassieke Acupunctuur heb ik in 2019 met goed gevolg afgerond bij Shenzhou Open University. Naast mijn studie aan de Universiteit Leiden volg ik momenteel de opleiding Chinese Kruidengeneeskunde bij Academie Qing-Bai. Zodoende in de toekomst ook als gediplomeerd kruidentherapeut cliënten een extra behandeloptie te kunnen bieden.

Voldoende persoonlijke aandacht is mijns inziens een belangrijk aspect die meegenomen moet worden voor een optimale behandeling. Cliëntenondersteuning om hun balans (Yin-Yang) weer terug te krijgen en zo een glimlach op hun gezicht te toveren, is tevens waar ik naar streef en wat mij de meeste voldoening teweegbrengt.

Ik heet u van harte welkom in onze praktijk.
Kevin Lau