LvG uit Rotterdam Noord (Hillegersberg)

Hi ik ben een vrouw van 51 jaar, mijn klachten al 10 jaar pijn in me onderrug (versleten rugwervels) sins januarie slijmbeurs ontsteking in me heup, ik gebruik dagelijks diclofenac, ook ben ik in de overgang en de afgelopen 2 jaar 10 kilo aangekomen, last van opvliegers en nachtzweten en altijd moe.

Ik heb nu 3 behandelingen in 10 dg gehad bij dr Shandy voor alles en ooracupunctuur voor afvallen en al na de eerste behandeling geen opvlieger gehad en al 3 kilo afgevallen!!ik voel me heel goed geen pijn in me rug en heup en gebruikt geen diclofenac meer!! ik ben ook realistisch en weet als ik stop met acupunctuur dat de pijn in me rug nooit helemaal verdwijnt maar voor nu voelt het geweldig , ik voel me ook op me gemak bij dr Shandy zij luistert na me help me met voedingsadvies, en ik vind het persoonlijk heel fijn bij een vrouw onder behandeling te zijn,je moet toch uit de kleren.

Ik ga voorlopig nog even door en raad het echt iedereen aan
mvg