Recensie A.C. uit Rotterdam Ommoord

Voordat ik hier kwam ging ik eerst naar 2 andere acupunctuurpraktijken maar die waren verder weg. Via een vriend kwam ik hier, hij zei dat dr. Chen een hele goede, aardige man was. Ik kreeg de eerste keer meteen veel info mee voor naar huis over voeding en wat precies mijn diagnose was. Ik kreeg de termen Qi en stagnatie, etc. uitgelegd. Dat vind ik een fijne toevoeging aan de behandeling. Ik kom hier voor onder andere PMS klachten. Ik ben nog maar een paar keer geweest maar ik merk dat er veel verandert als ik een keer ben geweest. Mijn klachten zijn nog niet helemaal verholpen maar ik slaap anders en ik eet anders. Wat ik belangrijk vind is dat je buiten de reguliere geneeswijzen moet zoeken wat er bij je past. Ik vind het fijn dat de behandeling compleet is, soms zit er cupping bij. De prijzen zijn ook schappelijk en ik krijg goed advies.