Recensie A.P. uit Rotterdam centrum

Ik heb wat kwaaltjes, onder andere diabetes en hoge bloeddruk en een vertraagde schildklier. Dit is een jaar geleden geconstateerd. Ik kreeg medicatie en ik ben naar een diëtiste gegaan. Tot nu toe heb ik hierdoor weinig verbeteringen gezien. Ik heb het idee dat het alternatieve circuit me beter kan helpen en ik wil ook niet altijd aan medicatie vast blijven zitten. Vanuit mijn cultuur ben ik sowieso al bekend met Ayurveda. Via via ben ik bij dr. Chen terecht gekomen. Hij heeft een hele andere aanpak dan in het reguliere circuit. Hij bekijkt de tong, voelt de pols en vraagt verder door wat er aan de hand is. Sowieso een gezellige man, heb niet het gevoel dat ik naar de dokter ga. Hij licht toe wat hij met acupunctuur gaat doen: de energiebanen vrijmaken en de interne organen, mijn lever aanpakken om mijn problemen aan te pakken. Ik ben pas 3 weken onder behandeling maar ik ben nu al 3 kilo kwijt. Gewicht verlagen is heel belangrijk voor mijn diabetes en bloeddruk. In 10 jaar tijd is me dat nog nooit gelukt, geen kilo kwijtgeraakt terwijl ik alles heb geprobeerd. Ik heb veel vertrouwen in acupunctuur, de kruiden en het voorgeschreven dieet. Geen zuivel werkt goed voor mij. Ik voel me lekker.