Recensie van C.W. uit Rotterdam-Kralingen

Ik ben tijdens de zomer van 2017 wegens extreme hooikoortsklachten naar de praktijk van dr. Chen gekomen. In onze eerste kennismaking nam dr. Chen uitgebreid de tijd mij te leren kennen, als persoon maar ook qua lichamelijke klachten. In deze, alsook de tien sessies erna, heb ik zowel dr. Chen als de overige dokters op de praktijk leren kennen als extreem kundige, altijd vriendelijke en open mensen. Elk van hen is meer dan bereid je uitgebreid uitleg te geven over de beginselen van de Chinese geneeskunde en over wat voor voeding je het beste in jouw geval kunt consumeren. Al na de tweede of derde sessie had ik vrijwel geen hooikoortsklachten meer; na vrijwel elke sessie sliep ik de eerstvolgende dagen beter dan ooit tevoren. Door hun persoonlijke zorg, vriendelijkheid en kunde kan ik acupunctuurpraktijk Chen dan ook zeker aanraden, als je van plan bent om de Chinese geneeskunde een kans te geven.