Recensie van J.B. uit Steenbergen

Hallo,

Ik ben 11 jaar geleden geopereerd waar ik ernstige zenuwpijn aan heb overgehouden. Ik kon jarenlang niet goed zitten, niet kunnen fietsen, geen huishouden doen, geen sociaal leven, altijd moeten liggen. Ik heb alles geprobeerd van medicijnen tot morfinepomp en neurostimulator. Niets hielp. Ik kreeg er alleen klachten bij, zoals brandende rug.

Ik was wanhopig en zag het leven niet mee zitten, tot ik bij gezondheidscentrum Chen in Rotterdam kwam. De behandeling bestond uit acupunctuur, cupping, massage en kruiden. De kruiden helpen ook voor mijn overgang.

Ik heb al een tijd veel baat bij de behandelingen. Behoorlijke pijn vermindering (70%) en minder overgangsklachten. Ik kan nu het huishouden doen en zitten. Ik zit veel beter in mijn vel en mijn kwaliteit van leven is behoorlijk verbeterd. De behandelingen worden met veel respect uitgevoerd. Er is goed naar mij geluisterd.

Kortom, ik ben zeer tevreden over de manier van aanpak.