Recensie van L.K. uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoi hoi! Ik wilde u dit leuke nieuws niet onthouden. Na de guasha behandeling in mijn nek… kan ik twee uur zonder bril kijken!

Ik heb in het ziekenhuis gelegen met uitvalverschijnselen/spierzwakte. Hier heb ik aan overgehouden dat ik van de een op de andere dag een bril moest dragen. Er werd gezegd dat ik last heb van een accomodatiestoornis, echter waarom ik dit ineens heb konden de artsen niet verklaren.

Die twee uur na de guasha behandeling is super! Even gewoon 2 uur kunnen kijken zonder bril! Ik kijk ernaar uit om dit nog een aantal keer te herhalen! Bedankt!

Maanden lang heb ik met een dikke tong gelopen en kreeg ik allerlei klachten. Ik kreeg steeds meer medicatie (23 pillen per dag!) voor de klachten en mijn tong werd alleen maar erger. Artsen konden dit niet verklaren. In 3 behandelingen met acupunctuur is mijn tong geslonken en doet hij niet meer zoveel pijn! Dank! Ik zet dit graag door!

Ik heb volle vertrouwen dat mijn andere klachten in ernst zullen afnemen na behandelingen guasha en acupunctuur!

  • Weinig plassen terwijl ik veel drink
  • Pijnlijke longen (volgens artsen gevolg van huisstofmijt allergie)
  • Het warm hebben (wordt al minder met behandeling tegen de yin deficientie)
  • Overmatig zweten waarvoor ik bij de dermatoloog loop
  • De neurologische klachten, duizeligheid, snel moe, wazig zien etc (komt onderzoek voor multiple sclerose omdat dit in de familie zit)
  • Snel ziek bij gebruik voedingssupplementen/medicatie (er komt een onderzoek of mijn lichaam wel medicatie kan afbreken, enzymen onderzoek)
  • Slecht slapen