Recensie M.e.H. uit Rotterdam Zuid

Ik kom nu twee maanden met mijn zoontje bij Dr. Chen. Ik was radeloos. Al twee jaar krijgt mijn zoontje sinds dat hij twee jaar oud is onverklaarbare koorts.

Bloedtesten gedaan,  verschillende antibiotica geprobeerd vele dokters en niets hielp. De koorts bleef om de drie weken terugkomen. En geen enkele arts in Nederland of het buitenland wist waar het vandaan kwam.

Nu hij twee maanden behandelingen krijgt van Dr. Chen is hij enorm vooruitgegaan. Hij was voorheen altijd energieloos, wilde niet eten, bleke huid etc. Ik kan zeggen dat zijn eetlust vergroot is, hij kan fietsen, rennen en spelen.

Daarbij heb ik ook veel informatie ontvangen over wat ik zelf kan doen als ouder om hem dagelijks te helpen en voorruit te laten komen. Ik ben enorm blij en voel me eindelijk opgelucht dat het goed komt vanwege de positieve behandeling.

De medewerkers aan de balie zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik zal hier zeker nog wel een tijdje komen. Ik krijg hier het gevoel dat je ook mee telt en geen nummertje bent.

Nadat mijn zoontje begonnen was bij Dr. Chen is hij ook de uitdaging aangegaan om mijn maandelijkse migraine aan te pakken. Wekelijks behandeld met succes. Het was even spannend voor mij om te kijken of het na een jaar migraine eindelijk zou stoppen. En dat lukte. We zijn erg blij met deze praktijk en kan het iedereen aanraden om een bezoekje te brengen.