Recensie M. uit Rotterdam Hillegersberg

Een maand of vier geleden ben ik zelf op zoek gegaan naar een goede acupuncturist. Ik had burnout klachten. Ik word nu 2 x per week behandeld met acupunctuur, cupping en soms massage. In combinatie met lichaamsgerichte psychotherapie en een coach vanuit mijn werk voel ik me een stuk beter. Ik vind het hier heel prettig, de mensen zijn allemaal erg vriendelijk, het voelt fijn om hier binnen te komen. De voorspelling was dat het even zou duren en mijn klachten zijn ook niet in 1 x weg. Ik had ontzettend pijn in mijn lijf en dat is nu voor een belangrijk deel verdwenen. Ik had last van chronische vermoeidheid en ik merk dat de boel weer een beetje gaat ‘draaien’. Het voedingsadvies volg ik op. Het maken van afspraken gaat supergoed en de hele logistiek in de praktijk vind ik een mooi systeem en het werkt prettig. Ik vind dat iedereen me heel persoonlijk benadert en behandelt.