Recensie N.B. uit Rotterdam Kleiweg

Ik ben hier nu 1,5 jaar. Ik had last van het koud hebben, een prikkelbare darm, heel erg onregelmatige menstruatie en heel erg moe. Dit had ik al jaren. Eigenlijk had ik toen al een burnout maar dat had ik niet zo in de gaten en ik was nog heel hard aan het werk voor mijn master. Ik heb hier geleerd hoe ik met voeding beter voor mezelf kan zorgen. Dr. Chen was er meteen heel duidelijk in dat ik zelf ook verantwoordelijkheid had voor mijn gezondheid voor de lange termijn. In het begin kwam ik twee keer per week en nu één keer in de drie weken. De klachten zijn door acupunctuur, kruiden en voedingsadvies nu een heel stuk minder. Dat ik met voeding heel veel kan bereiken was een eyeopener. Ik eet bijvoorbeeld geen rauw eten meer. Nu ik weet dat ik glutensensitief ben, kan ik bijvoorbeeld weer wel bonen en ui eten. Ik ben heel goed geholpen met alle lichamelijke klachten die tevoorschijn kwamen door mijn perfectionisme. Ik zie het als onderdeel van mijn transformatie naar bewuster leven en voor mezelf zorgen.