Recensie S.K. uit Capelle a/d IJssel

Ik heb een ongeluk gehad, daarna kon ik me niet meer concentreren. Mijn hoofd stond een beetje scheef, door spierspanning in mijn nek en schouders die door de klap was veroorzaakt. Een MRI-scan wees niks uit en de neuroloog vond ook niks, behalve spanningshoofdpijn. De behandeling van een osteopaat hielp goed, ik was meteen van de klachten af. Door latere ongelukjes kwamen de klachten weer terug. En dan hielp zo’n behandeling maar 1 dag. Na een zoektocht van 5 jaar ben ik bij Acupunctuur Chen terecht gekomen. Ik was op internet gaan zoeken en ik las dat cupping zou kunnen helpen om de spierspanning te verminderen. Eenmaal binnen bleek de behandeling uitgebreider met acupunctuur en in eerste instantie met kruiden. Ik kom nu ongeveer 11 maanden. Het heeft heel erg geholpen want mijn lichaam trekt niet meer en mijn concentratie is terug. Na een snelle verbetering in het begin stagneerde het effect. Mijn levensstijl was niet zo goed. Toen heb ik een rustperiode ingelast met de behandelingen en heb ik zelf mijn levensstijl verbeterd. Nu ben ik weer terug om de laatste spierpijn te verminderen.