Recensie van H.B. uit Rotterdam Hillegersberg

Ik kwam een paar maanden geleden in contact met Chen (via mijn nichtje). Ik was in het begin erg nerveus omdat ik bang was voor naalden en cupping. Ik voelde me in het begin wanhopig omdat ik merkte dat het niet goed ging met mijn gezondheid. Ik was erg gespannen, want ik ben van mezelf al snel een stresskip. Ik ben zelf een zorgzame persoon en ik help graag andere mensen. Maar dat kan ook mij valkuil zijn, omdat ik dan mezelf kon wegcijferen. Ik had veel haarverlies en ik kreeg last van mijn rug. Ik was ook vaak vermoeid en had vaak geen eetlust.
Chen kon goed kijken naar mijn tong en kwam erachter waar ik aan moest werken. Ik moest mijn voeding aanpassen en sindsdien gaat het steeds beter. Met de Chinese kruiden worden mijn klachten minder en mijn haren zien er beter uit. Ik krijg nu zin om meer dingen te ondernemen. Voorheen was ik snel moe om iets te ondernemen en voelde ik me dan niet lekker in mij vel. Na de eerste behandeling kreeg ik erg pijn in mijn rug door de cupping. Ik had op zulke momenten dat ik dacht ik ga hiermee stoppen. Maar gelukkig heb ik doorgezet en de klachten werden steeds minder. De cupping waren niet meer pijnlijk en mijn rugklachten werden steeds minder. Ik had steeds meer zin om naar Chen te gaan. Ik werd steeds meer ontspannen en ik kreeg steeds meer energie en minder haaruitval. Nu gaat het steeds beter met mij en ik heb steeds meer eetlust. Mijn omgeving waren ook verbaasd, omdat ze een positieve verandering zagen bij mij.
De reden dat ik een recensie schrijf is omdat ik andere wil helpen en dat ik oprecht mijn ervaring wil delen met iedereen. Niet omdat het moet, maar omdat ik het zelf ook waardeer als iemand oprecht zijn ervaring met mij deelt. Ik zie alleen maar voordelen om naar Chen te gaan.
Voordelen:
– Ziet snel resultaat.
– Minder haaruitval
– Chinese kruiden voor ondersteuning van je klachten.
– Wordt goed geluisterd naar je en op basis van je tong kan Chen gerichter met je aan de slag.
– Duidelijk uitleg over de kennis die Chen deelt.
– Wordt vergoed bij je zorgverzekering (ik heb zilverenkruis).
– Je leert bewust te ontspannen (ook al was ik eerst een stresskip).
– Geen pijn door de naalden en de cupping. Er wordt niet gesneden in je huid, net als bij Hijama.
Tot slot: ik zie geen nadelen om naar Chen te gaan en het is het proberen waard.
Je hebt niets te verliezen en je gezondheid wordt verbeterd. Dit is nu mijn 8ste keer dat ik de behandeling volg en kan niet wachten om naar mij volgende behandeling te gaan. Ik ben fan! Bedankt Chen en iedereen die daar werkt en goed werk levert. Toppers!
Groetjes H.B. uit Rotterdam Hillegersberg