Recensie van L.V. uit Rotterdam, Beukelsdijk

Drie maanden geleden kwam ik in de praktijk van dr. Chen terecht, op advies van een collega. Ik had extreme vermoeidheidsklachten. Door artsen was er ME/cvs gediagnosticeerd en ik zat al een jaar in de ziektewet. Dr. Chen vertelde me dat het een lang traject zou worden. Nu kan ik zeggen dat ik me drie keer beter voel dan ervoor, ik heb veel meer energie, echt spectaculair. Ik ben zelfs bezig met reïntegreren. Niet alleen zijn mijn vermoeidheidsklachten verminderd, na enkele behandelingen was ook de artrosepijn in mijn duimmuis weg. Ook is mijn stoelgang beter en is mijn bloeddruk gedaald. Ik gebruik geen medicijnen tegen allergie meer, 6 kg afgevallen, geen gespleten nagels meer en de obstructie die ik had in mijn nek (ik kon niet goed over mijn linkerschouder kijken) is ook weg. Verder hoorde ik vanochtend vd huisarts dat mijn cholesterol nu weer goed is. Dit is bereikt door acupunctuur, kruiden en dieet. Vooral dit laatste heeft me positief verrast.