Recensie van S.J. uit Rotterdam Noord

Acupunctuur heeft me geholpen om zwanger te worden en dat te blijven. Dr. Chen stelde een behandelprotocol voor en dat hield in om de drie dagen komen. Dat betekende soms ook in het weekend, ik kon het heel erg waarderen dat hij die service verleende. Inmiddels ben ik bevallen van een gezond kindje. Nu ben ik in behandeling voor de tweede zwangerschap. Ik ben ook voor klachten gekomen als gevolg van een auto-ongeluk, daarvoor werd ik extra behandeld met tuina-massage of cupping. Ik vind de praktijk heel flexibel. Toen ik voor het eerst appte dat ik wilde komen werd er meteen in de agenda naar een plek gezocht. Er werd ook meegedacht welke acupuncturist het beste bij me paste. Tijdens de intake werd er echt de tijd genomen. De dokters zijn altijd op de hoogte waarvoor je komt en er wordt goed uitleg gegeven, bijvoorbeeld: ‘we gaan dit doen, en we willen dit bereiken, daarom doen we dit en dat’. Verder zijn de kruiden goed betaalbaar, in vergelijking met ander acupuncturisten.