Recensie van S. uit Schiedam

Lieve mensen,

Via deze weg wil ik heel graag mijn ervaringen delen betreft acupunctuur, iets wat binnen de Marokkaanse gemeenschap nog niet echt een bekend onderwerp is.
In eerste instantie was ik op zoek naar alternatieve geneeswijze voor mijn nicht die last had van veel haarverlies en vermoeidheid. Wij merken steeds meer dat door onze mondigheid en kennis wij niet altijd eens waren met onze artsen.
Helaas wordt er ook weinig aan preventie gedaan vaak wordt er iets gedaan als het: bijna of echt te laat is.
Mijn nicht heeft een aantal behandelingen gehad bij dr. Chen en elke keer zag ik een verbetering in zowel haar gezondheidstoestand, als haar haargroei.
Dr. Chen houdt rekening met je wensen en samen met jou maakt hij een behandelplan. Daarnaast helpt hij jou de klachten te herkennen en te verhelpen om uiteindelijk zelf thuis ermee aan de slag te gaan, denk hierbij aan voeding ed.
Omdat ik elke behandeling met mijn nicht meeging heb ik de kans gewaagd om het zelf te ervaren. Ik had voornamelijk hoofdpijn klachten. Ondanks mijn drukke baan en stress waar we in onze dagelijkse leven mee te kampen hebben merk ik dat de klachten afnemen!
Ik kan u vertellen dat ik erg blij ben met zowel dr. Chen als de rest van het team zo lief, zorgzaam, flexibel en duidelijk is.

Ik heb een andere koers ingeslagen in het leven, namelijk investeren in je gezondheid ook al denken we vaak dat we gezond zijn preventie kan geen kwaad!

Met vriendelijke groet,

S. uit Schiedam.