Vochtophoping in mijn buik

Ik had verleden jaar 8 á 9 liter vochtophoping in mijn buik. Dit was het gevolg van uitgezaaide eierstokkanker. Dit werd in 2014 ontdekt. In 2015 heb ik chemo gehad en een operatie en toen kwam het in 2015 terug. Ik was opgegeven door de oncologen in het ziekenhuis. Ik kon alleen nog palliatief worden behandeld. Vanaf dat moment tot aan 2019 heb ik vele ups en downs gehad. In Leuven konden ze me gelukkig nog wel helpen en kreeg ik chemopillen om het ‘slapende’ te houden. Naast chemokuren en chemopillen had ik cannabisolie ontdekt, waardoor de uitslagen perfect waren. Toen ik daarmee stopte kwam de kanker weer terug. Toen weer chemo.

Op een gegeven moment ben ik door middel van thc, cbd, voedingssupplementen, geen suiker en geen koolhydraten 30 kilo afgevallen in 5 maanden tijd en ging het heel goed met mijn gezondheid. Door de hoge kosten van de supplementen moest ik er mee stoppen. Door de stress kwam de kanker weer terug. Toen weer ziekenhuis en onderhouds-chemo. Dit ging niet goed want ik kreeg een enorme allergische reactie en een bijna-dood-ervaring. Toen ben ik weer gestopt met chemo. Nu ben ik onder behandeling van dr. Chen en een holistische natuurtherapeut. Het gaat het fantastisch met me. Sinds de acupunctuur en kruiden is het vocht echt verdwenen. De oncoloog kon het niet geloven maar was wel positief!

Recensie van W.P. uit Rotterdam West