Nek- en rugpijn

Zelf werk ik in de zorg en heb ik al heel lang last van hoofd-, nek- en rugpijn. Ook ben ik altijd oververmoeid geweest. Verschillende keren ben ik door de huisarts, fysiotherapeut behandelt, maar toch bleven de klachten weer terugkomen. Na zelf gezocht te hebben naar alternatieven kwam ik terecht bij acupunctuur praktijk dr. Chen en zijn team.

Tijdens het eerste consult en kon dr. Chen meteen zien waar ik last van had en hoe hij mij ging helpen. Zijn uitleg was helder. Dr Chen heeft een luisterend oor en veel geduld. Je bent hier geen nummer en voelt je meteen begrepen. Inmiddels heb ik al heel wat behandelingen ondergaan en merk ik vooruitgang. Ik ben ontzettend blij dat ik hier ben beland. Door de tuina massage versterkte mijn herstel nog sneller. Hierdoor kon ik mijn werk weer beter uitvoeren en zonder hele tijd pijnklachten hebben. Zijn collega’s en dr chen zijn kundige mensen.

Zonder twijfel raad ik dr Chen en zijn team aan. U zult zich meteen op u gemak voelen.

Recensie van KT uit Barendrecht