Amy Chen

Amy Chen AHC-Chen

Mijn naam is Amy Chen en ik ben op de woensdagen aanwezig als baliemedewerkster op de praktijk. Mijn interesse in de gezondheidszorg is al vroeg ontstaan. Dit komt omdat mijn vader Jie Shan Chen mij van jongs af aan de aspecten van de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) heeft geleerd. Als ik mij niet lekker voelde kwam hij altijd met een TCM-gerelateerde oplossing. Sindsdien ben ik ervan overtuigd dat deze eeuwenoude geneeswijze mensen op een natuurlijke wijze kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid.

Als baliemedewerkster doet het mij goed om onze cliënten een warme ontvangst te bieden. Een goede gezondheid begint immers bij uzelf en wij helpen u hier graag bij. TCM is dan ook meer dan alleen acupunctuur. Hier ziet u al onze behandelmethoden.

Daarnaast studeer ik fysiotherapie in Rotterdam en wil ik hiermee meer leren over het menselijk lichaam. Uiteindelijk wil ik bijdragen aan de gezondheidszorg door mensen optimaal te helpen op het gebied van houding en beweging. Net als bij fysiotherapie zijn preventie en herstel ook kernaspecten binnen TCM.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over TCM en wat het voor uw gezondheid kan betekenen. Met minder klachten voelt u zich beter in uw vel en hebt u een prettiger leven.

Amy Chen